E premte, 14.12.2018
Impresum - Marketing - Arkiva - Kontakt

Yll Press

Në këtë listë të kërkuarish 23 janë femra, ndërsa numri më i madh i të kërkuarve është dënuar për veprat penale të vrasjes, apo vrasjes së mbetur në tentativë.
Lista e plotë/ 742 njerëzit e rrezikshëm të Shqipërisë
Policia e Shtetit publikon me emër dhe fotografi listën e 742 personave të rrezikshëm, të shpallur në kërkim për krime emrat-e-publikuarnga më të ndryshmet.

Të dënuar për vrasje, plagosje, rrëmbime apo vepra penale nga më të ndryshmet targetohen kështu në sytë e publikut, me qëllim ndihmesën në arrestimin e tyre. Përmes një njoftimi për shtyp, Policia e Shtetit bëri me dije se çdo qytetar i interesuar do të mund të gjejë informacion të plotë, përfshirë të dhënat dhe foto. Ndërsa ministri Saimir Tahiri tha se ky proces po aplikohet për herë të parë nga Policia e Shtetit.

“Për herë të parë në historinë e vet, Policia e Shtetit vendos sot një standard të ri duke shënuar një hap themelor jo vetëm për transparencën ndaj qytetarëve, por mbi të gjitha duke ndërtuar një platformë të re komunikimi dhe bashkëpunimi ndërmjet publikut dhe Policisë së Shtetit”, – tha dje ministri Tahiri.

Siguria publike është një tjetër arsye që ka shtyrë ministrin e Brendshëm të ndjekë praktikën e vendeve si Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku personat e kërkuar vendosen shpesh në vëmendjen e publikut.

“Kjo praktikë e re synon së pari ndërtimin e urave të komunikimit me qytetarët që mund të ndihmojnë policinë për gjetjen e dhe kapjen e secilit prej personave të shpallur në kërkim. Ne jemi të bindur se suksesi i Policisë së Shtetit në përmbushjen e misionit të saj është një sipërmarrje, që nuk bëhet dot pa ndihmën aktive të qytetarëve.

Por mbi të gjitha, publikimi i personave më të kërkuar, ndihmon në ndërtimin e atyre mekanizmave të imunitetit shoqëror për të parandaluar që këta njerëz të vazhdojnë jetën mes shoqërisë të pashqetësuar, duke shtuar rrezikun për sigurinë e jetës dhe pronës për secilin prej nesh.”- theksohet në letrën e ministrit Saimir Tahiri.

Ministria e Brendshme sqaron se deri më tani në internet janë hedhur të dhënat për 742 persona në kërkim, që konsiderohen si më të rrezikshëm. Prej tyre 47 janë dënuar me burgim të përjetshëm dhe 101 me 25 vjet burgim.

Në këtë listë të kërkuarish 23 janë femra, ndërsa numri më i madh i të kërkuarve është dënuar për veprat penale të vrasjes, apo vrasjes së mbetur në tentativë.

ISTA E 742 PERSONAVE TE SHPALLUR NE KERKIM NGA POLICIA

Genci Qazim Hoxha 25 vjet

Gentian (Eugen) Alim Sula 25 vjet

Gleron Kosta Jahjolli Burg perjetshem

Kastriot Hysen Fejzo 18 vjet burg

Kristaq Andrea Caca 23 vjet burg

Kristo Hakir Shirka 25 vjet burg

Lavdimir Reshat Ajçe 25 vjet burg

Leonidha Sotiraq Kamburi 25 vjet burg

Lorand (Roland) Skender Hasan 20 vjet burg

Peters (Petrika) Nesti Janko 25 vjet burg

Sotir Miter Kuqi 16 vjet burg

Spartak Demir Sagëri 22 vjet burg

Yllson Fatmir Zyfi 25 vjet burg

Vangjo Thoma Gjika 21 vjet burg

Ylli Ymer Lule 23 vjet burg

Enrjan Enver Xhaholli 10 vjet burg

Alfred Esat Metko 7 vjet burg

Astrit Vangjel Bulla 6 vjet e 10 muaj

Ylli Resul Muçobega 6 vjet e 10 muaj

Belul Mustafa Toto 5 vjet burg

Erion Bujar Voda 13 vjet burg

Fredi (Kesmet) Halil Kollçinaku 22 vjetet e 8 muaj

Kozma(Kristaq) Koli Laçka 10 vjet burg

Lali (Gazmor) Mehmet Doresi 6 vjet burg

Leonidha Dhimitraq Shkodrani 6 vjet e 8 muaj

Albert Ramis Kasaj 10 vjet burg

Kristjan (Aurel) Abas Spahi 7 vjet e 8 muaj

Kristoforos Kristo Polytidis 5 vjet burg

Piro (Julian) Robert Hoxhallari 8 vjet burg

Sllobodan Petar Petrovic 5 vjet burg

Andrea Llazaraq Çollaku 6 vjet burg

Bekim Mehmet Muhadri 11 vjet burg

Besmir Ahmet Xhebexhia 25 vjet burg

Ismail (Sokol) Ismail Sinani 24 vjet burg

Avdyl Adem Gjoka 20 vjet burg

Imer Beq Hasani 20 vjet burg

Bashkim (Ismet) Selim Bardhoshi 20 vjet burg

Hamdi Muharrem Bardhoshi 20 vjet burg

Defrim Shefqet Iseberi 20 vjet burg

Fatos Islam Iseberi 20 vjet burg

Liman Rexhep Matranxhi 17 vjet burg

Asllan Rasim Muhadri 13 vjet burg

Luan Ismail Peposhi 7 vjet burg

Luan Miftar Cenaj 7 vjet burg

Gjon Deda 7 vjet burg

Ardit Kujtim Elezaj 6 vjet e 8 muaj

Hamdi Muharrem Haklaj 25 vjet burg

Alban Ahmet Dollapaj (Dollapi) 22 vjet burg

Prel Dod Prepepaj 20 vjet burg

Asim Zenel Hajredinaj 20 vjet burg

Isa Selim Kërrnaja 20 vjet burg

Idriz Rexhep Isufaj 20 vjet burg

Valter Kujtim Pepleka (Alia) 20 vjet burg

Luan Avdyl Demaj 20 vjet burg

Hysni Rexhep Gosturani 16 vjet burg

Shkelzen Tahir Osmani 17 vjet burg

Hajredin Ibrahim Demaj 13 vjet burg

Perparim Isuf Lamnica 12 vjet burg

Bledar Rrustem Haklaj 11 vjet burg

Syl Oruç Buçpapaj 10 vjet burg

Luan Rrahman Cela 7 vjet burgim

Isa Mal Mustafaj 6 vjet burg

Alfred Pjeter Preçi 9 vjet burg

Besnik Kurt Shytaj 25 vjet burg

Gazmir Gjovani Bushi 17 vjet burg

Gentian Çel Stafa 18 vjet burg

Gjon Lazer Menga 25 vjet burg

Gjergj Nikoll Loga 15 vjet burg

Kurt Sali Gjiçi 17 vjet burg

Milan Mark Marku 16 vjet burg

Martin Zef Kaza 22 vjet burg

Mauro (Mario) Anxhelo Barbieri 18 vjet burg

Robert Ndue Merçina 23 vjet burg

Shkelqim Qazim Cakoni 18 vjet burg

Pjeter Jak Tota 10 vjet burg

Ajet Sefulla Isufi 6 vjet burg

Agron Gjin Lleshaj 18 vjet burg

Ilir Halit Kaçorri 21 vjet burg

Nikolin Pashk Ndoi 8 vjet burg

Fran Llesh Gjoka 15 vjet burg

Arben Pjeter Kaçorri 21 vjet burg

Aurjon Fran Kola 9 vjet burg

Astrit Zeqo Avdyli 2 vjet burg

Arben Jak Dodaj 22 vjet burg

Agostin Pjeter Lleshaj 25 vjet burg

Arben Prend Paluka 7 vjet burg

Altin Dod Nogaj 7 vjet e 6 muaj

Bardh Zef Lula Burg perjetshem

Dritan Llesh Shkurti 22 vjet burg

Dritan Llesh Syziu Burg perjetshem

Dritan Dede Biba 5 vjet burg

Fatos Xhemal Alijaj 7 vjet burg

Dashamir Zef Zefi 7 vjet burg

Gege Mark Vuçaj 15 vjet burg

Genc Ndue Pjetri 25 vjet burg

Gezim Pal Qarkaj 10 vjet burg

Gjergj Mirash Mirashi 15 vjet burg

Gjergj Pashko Narkaj 6 vjet burg

Gjoke Zef Gjoni 15 vjet burg

Gjovalin Ndue Lesi Burg perjetshem

Gjergj Zef Çupi 25 vjet burg

Jak Mark Gjini 25 vjet burg

Luan Xhevit Sufja 12 vjet burg

Lulzim Dod Lucaj 14 vjet e 6 muaj

Mondi Mark Gjoka 7 vjet burg

Martin Ndrec Ndoj 20 vjet burg

Ndok Llesh Gjeka 25 vjet burg

Ndue Llesh Prenga 25 vjet burg

Pal Gjok Malci 16 vjet burg

Pjeter Ndue Loka 20 vjet burg

Petrit Nikoll Dushi 20 vjet burg

Preng Gjon Dodaj 18 vjet burg

Pjeter Mark Marku(Bardhi) 16 vjet burg

Prend Pal Vuka 7 vjet burg

Pal Zef Marku B.Perjet.

Petrit Kol Hilaj 25 vjet

Perikli Mark Marku Burg perjetshem

Pal Frrok Dedaj 18 vjet burg

Sokol Pjeter Doda 25 vjet burg

Valentin Gjok Frrokaj 7 vjet burg

Zef Mark Ndoj 25 vjet burg

Zef Dod Brunga 20 vjet burg

Aleksander Minella Bala 15 vjet burg

Arben Ali Kendezi 16 vjet burg

Agron Spiro Qurku 16 vjet burg

Mikel Ali Kendezi 15 vjet burg

Kudret Shamet Shameti 18 vjet burg

Adratik Tomorr Muharremi 25 vjet burg

Shefit Muharem Mihaj 13 vjet burg

Alqi Lefter Paguni 15 vjet burg

Leonel Spiro Tasho 11 vjet burg

Çajup Qani Qejvani 14 vjet burg

Mihal Pavllo Merkuri 10 vjet burg

Gentjan Resmi Rakipi 16 vjet burg

Gentian Demo Sulo 12 vjet burg

Gezim Axhem Veseli 11 vjet burg

Ajdhon Jani Shtuka 12 vjet burg

Lulzim Nikoll Çukaj 5 vjet burg

Janaq Spiro Qurku 7 vjet burg

Ermin Arif Pashka 6 vjet burg

Aranit Agim Arapi 5 vjet burg

Franc Agim Halili 7 vjet burg

Gentjan Flamur Ruli 7 vjet burg

Adjon Guxim Abazi 5 vjet burg

Idriz Vladimir Çelo 7 vjet burg

Besnik Luti Banushi 10 vjet burg

Avni Petrit Metra 25 vjet burg

Hysni Ferit Hastoçi 25 vjet burg

Kadri Sali Hoxha 25 vjet burg

Lavdrim Hysen Gjinaj 22 vjet burg

Ilirjan Pjeter Gjeçi 25 vjet burg

Izeir Hamit Balliu 20 vjet burg

Behar Ali Barçi 18 vjet burg

Flamur Xhemal Shahini 15 vjet burg

Ahmet Elmi Ajeti 20 vjet burg

Alban Luan Norja 6 vjet e 8 muaj

Alban Xhavit Baftjari Burg perjetshem

Alkesander Francesko Latanzi 5 vjet burg

Andi Idriz Bardhoshi 18 vjet burg

Andrea Xhevit Lelkli 10 vjet burg

Arben Ali Kulli 10 vjet burg

Arjan Kadri Xhemali ( Shabani) 6 vjet e 8 muaj

Armand Nikolla Laska Burg perjetshem

Astrit Bekstash Dule 15 vjet burg

Carl Caminski (David) Golderstein 25 vjet burg

Dashamir Liman Gjoka 7 vjet e 5 muaj

David Ded Gjokeja Burg perjetshem

Domenico Vito Vinci 10 vjet burg

Edison (Eldison) Skender Shqarthi 5 vjet burg

Eneo Dervish Kajtazi 17 vjet burg

Erjon Hajrulla Tola 11 vjet burg

Ervis Osman Sinella 16 vjet burg

Fatmir Dylber Methoxha 5 vjet burg

Feta Ajet Mataj 5 vjet burg

Gazmir Idriz Daka 7 vjet burg

Glerjan Ibrahim Hyseni 6 vjet burg

Gurim Arif Misini 10 vjet burg

Helidon Ramazan Becka 20 vjet burg

Ilir Rexhep Sinaj 10 vjet e 4 muaj burg

Kastriot Preng Baçuku 13 vjet burg

Kostatinos Simitzis 6 vjet burg

Luan Bajram Sula 5 vjet burg

Marlen Vangjel Tome 15 vjet burg

Melaim Halit Hameti 10 vjet burg.

Gazeta Mapo

Publikuar: 19.11.2013 | 16:06
Lexuar: 4298 herë
Printo PDF format Shto në,..

Komentet

Ndalohet përdorimi i gjuhës denigruese dhe fjalëve ofenduese ndaj individëve dhe ndaj grupeve specifike, si dhe komentimet që s`kanë të bëjnë me temën e artikullit. Moderatorët mbajnë të drejtën e fshirjes së komenteve që thyejnë rregullat e komunikimit.
Emri:
Email adresa:
Komenti:Developed by: Just5 Studio
Rss furnizime